Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR “CEYHAN’IN MUTLULUĞU İÇİN ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

BAŞKAN AYDAR “CEYHAN’IN MUTLULUĞU İÇİN ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Tiyatro gösterimini vatandaşlarla beraber izleyen Başkan Aydar, halkın taleplerini önemsediğini belirterek, “Hemşehrilerimin istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir

BASKAN AYDAR,TIYATRO ETKINLIGINE KATILDI

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Egitim Sen’in düzenledigi “Çilekli Spagetti” isimli tiyatro gösterisine katildi.

Ceyhan Belediyesi ile Egitim-Sen’in is birligiyle Murat Gögebakan Kültür Merkezi'nde  tiyatro etkinligi gerçeklestirdi. Ceyhan Belediye  Baskani Kadir Aydar’in katilimi ile 7’den 70’e her yastan gelen vatandaslar, sergilenen oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

BASKAN AYDAR “CEYHAN’IN MUTLULUGU IÇIN ETKINLIKLERIMIZ DEVAM EDECEK”

Tiyatro gösterimini vatandaslarla beraber izleyen Baskan Aydar, halkin taleplerini önemsedigini belirterek, “Hemsehrilerimin istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizde Ceyhan’da daha güzel etkinlikler düzenleyerek halkimizin her zaman yaninda olacagiz. Tiyatro gösterisinde emegi geçen arkadaslarimizi tebrik ediyor, bizleri yalniz birakmayan hemserilerime tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.

Etkinlige katilan vatandaslar ise, “Ceyhan Belediyesinin yaptigi etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Ailemiz ve çocuklarimiz ile tiyatro izleyerek güzel vakit geçirdik. Sosyal projeleri önemseyen ve yanimizda olan Ceyhan Belediye Baskanimiz Kadir Aydar’a tesekkür ediyoruz.” dediler.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli